Bram Ladage doet een oproep aan Rotterdamse ondernemers

Bram Ladage riep onlangs het Rotterdamse bedrijfsleven op om iets te doen voor ouderen.

“Wij zijn niet zomaar een snackbar, wij doen wat moois met een aardappel.” Dat is een slogan die de bekende Rotterdamse ‘patatboer’ Bram Ladage gebruikt om de producten aan de man te brengen. Dat ze niet zomaar een snackbar zijn, blijkt misschien wel uit een opmerkelijke oproep aan het Rotterdamse bedrijfsleven die het bedrijf onlangs deed.

Op Nationale ouderendag deelde Ladage gratis patat uit bij Humanitas in Akropolis in 110-Morgen. Humanitas zelf maakte er een kort videoverslagje van. In het verslag deed de snackbar-keten een oproep aan Rotterdamse ondernemers.

Doelend op hun eigen actie van de gratis patat: “We zouden graag het stokje over willen dragen. Wij kunnen makkelijk naar allerlei evenementen en leuke dingen doen, voor ouderen is dat gewoon heel erg lastig. Wij willen graag een oproep doen aan de ondernemers in Rotterdam, het hoeft niet specifiek Horeca te zijn, om de ouderen in Rotterdam een leuke dag, of een leuk moment te bezorgen.

Als dat bij Humanitas kan, als ze 75 jaar bestaan, graag, maar eigenlijk is het een oproep voor door heel Rotterdam. Dat we de ouderen minimaal één keer per jaar een leuke dag bezorgen”.

Heb jij als Rotterdamse ondernemer ideeën of voorstellen? Aanmelden om aan zo’n ouderendag mee te werken kan via marketing@ladage.nl. Of via marketing@stichtinghumanitas.nl

Security Check Required

No Description

Bram Ladage doet een oproep aan Rotterdamse ondernemers
Schuiven naar boven