Dansende agenten gaan viraal

Het filmpje van de dansende politieagenten bij Humanitas aan de Bergweg in Rotterdam ging direct na het door WatZeggie op Facebook werd geplaatst viraal. In korte tijd konden meer dan 600.000 mensen zien hoe agenten van de Politie Rotterdam en cliënten van Humanitas zich met elkaar vermaakten tijdens de gymnastiek die aldaar vier keer in de week gegeven wordt. Een grote stroom aan reacties op het filmpje volgde.

Een werknemer van Humanitas Bergweg: “Ik ben supertrots op dit filmpje. Niet omdat het zo vaak bekeken is, maar ik ben trots op de mensen die de gymnastiek organiseren. Het is leuk dat zij nu zoveel positieve reacties hebben gekregen”.

Want reacties kwamen er genoeg. Overwegend positieve reacties inderdaad, van mensen die het een leuk filmpje vonden, of die vonden dat het leuk is dat de politie zich van hun menselijke kant liet zien.

De negatieve reacties waren in de minderheid, maar waren er wel. De termen ‘ga boeven vangen’ en ‘van mijn belastingcenten’ kwamen een paar keer voorbij en sommigen vroegen zich hardop af of de dienders niets beters te doen hadden.

Een antwoord op die laatste vraag is snel gegeven: ‘Jazeker hadden ze iets nuttigers te doen en dat deden ze ook. Ze waren aanwezig op een bijeenkomst bij Humanitas en tijdens de pauze lieten ze zich verleiden om een dansje te wagen met de aanwezige cliënten’.

Een mevrouw vertelt aan WatZeggie: ”Ik heb het filmpje nu al vijf keer bekeken want ik word er zo vrolijk van.” Leuk toch? Dit soort reacties laten de negatieve reacties gelukkig in het niets verdwijnen.

Heb je, net als wat reageerders op het filmpje, interesse om bij Humanitas te werken? Kijk dan op werkenbijhumanitas.nl

Politie valt Humanitas Bergweg binnen

Oh jee! Een politie-inval bij Humanitas op de Bergweg! 😉

Dansende agenten gaan viraal
Schuiven naar boven