Beheerder WatZeggie Facebookpagina in de bak

Het begon met een grappig filmpje dat de beheerder van WatZeggie op Facebook graag wilde delen met de volgers van de pagina. Delen? had dat maar gedaan, dat had een hoop ellende voorkomen. Want in plaats van delen, downloadde hij het filmpje en plaatste het.

Facebook said NO! Want op het filmpje (wat leuke katten-fragmenten) bleken rechten te rusten en de algoritmes van het platform kwamen daar snel achter. Binnen een paar minuten werd het filmpje gewist en werd de beheerder stevig op de vingers getikt. Drie dagen lang mocht hij geen berichten meer plaatsen. Niet op zijn eigen tijdlijn en op geen enkele pagina die hij beheert. Na de drie dagen mocht hij weer berichten plaatsen, maar kreeg hij nog eens extra straf. Hij mocht nog steeds geen pagina’s beheren, zodat het weer terug verworven recht om berichten te maken alleen gold voor zijn eigen tijdlijn.

Op het moment dat dit bericht wordt geschreven duurt de blokkade voort (nu 4 dagen) en is het onbekend wanneer deze wordt opgeheven en er weer berichten op de WatZeggie Facebookpagina zullen verschijnen.

WatZeggie staat stil. Onze beheerder zit in de bak. Facebook prisson. 🙁

Beheerder WatZeggie Facebookpagina in de bak
Schuiven naar boven